Investor i upcoming mode- og livsstilsbrands

Gå ikke glip af spændende startup-cases. Hos The White Box samler og faciliterer vi investeringer i nye og up-coming mode- og livsstilsbrands. Som investor bliver du en del af et stærkt investornetværk, der hele tiden er på udkig efter de næste store succesbrands.
Vi er registreret hos finanstilsynet som kapitalforvalter af alternative investeringsfonde (FT-nr: 23268). Vi opretter målrettede private-equity fonde med fokus på investeringer indenfor mode og livsstil.  

Vores filosofi er at en investering skal komme med kompetencer og know-how:

Derfor er en investering fra The White Box er et partnerskab med virksomhedsejeren. The White Box træder ind som hands-on partner, og sikrer derved tryghed, fremgang og retning. 
De første 12 måneder deltager virksomheden i acceleratorprogrammet. I denne fase arbejder vi tæt sammen med virksomhedsejerne, og sikrer at businesscasen eksekveres. Acceleratorprogrammet giver samtidig adgang til kontorfaciliteter, lager-logistik, IT, online marketing team, netværk, løbende møder og workshops. Ligeledes hjælper vi virksomheden med at tiltrække hænder og kompetencer i form at studiepraktikanter, freelancere, medarbejdere og konsulenter, der kan flytte virksomheden fremad. Efter acceleratorforløbet fortsætter vi med at følge virksomheden tæt og aftaler med virksomhedsejeren, hvordan vi bedst kan understøtte i den næste fase. Vi sigter efter et ”exit” efter 3-5 år.

Investorprofil: 

Investeringssegment: Mode og livsstil 
Type: Private equity, Seed/early stage 
Geografi: Skandinavien 
Minimum investorindskud: Kr. 750.000,- (Euro 100.000) 

Fonde

The White Box Brand Investments I ApS (TWBBII)

Læs mere

Bliv investor?

Er du interesseret i at blive en del af vores investornetværk og få mere information om, hvordan du kan blive en del af vores kommende fonde? Så kontakt Christian Christensen eller Christoffer Bettencourt.
Christian Christensen Managing Partner

Christian Christensen

Founding partner

[email protected]

Mobil (+45) 24 41 93 31

Læs mere om Christian
Claus Hyldgaard Managing Partner

Christoffer Bettencourt

General Manager & partner

[email protected]

Mobil (+45) 20 74 38 77

Læs mere om Christoffer

Vi er registreret hos finanstilsynet som kapitalforvalter af alternative investeringsfonde, FT-nr: 23268.