Fra idé til skalerbar forretning 

The White Box hjælper dig med at udvikle dit brand ved at synliggøre vækstpotentialer og optimere forretningen. Vi hjælper dig med at få dit produkt smidigt og hurtigt på markedet med effektive time to market-strategier, og skaber samtidig en skalerbar forretning, der skaber grobund for vækst, og gør dit brand attraktivt for investorer.

Én af de helt store udfordringer for mange startups er at skaffe den kapital, der skal til for at kunne skabe vækst.

Rejsen fra idé til etableret brand kan være lang og hård, men sådan behøver det ikke være.
The White Box tilbyder et acceleratorprogram på 12 måneder, der fokuserer på opstartsprocessen, hvor vi sammen med dig – brand owner -sætter struktur på forretningen, får gang i salget og sikrer seed-investeringen.

The accelerator programme

We power your potential.

Vores acceleratorprogram giver dig en unik mulighed for tage dit koncept fra idé til en økonomisk bæredygtig forretning. Vi giver dig adgang til dedikerede kompetencer fra erfarne iværksættere, specialister og investorer – samlet ét sted.

12 måneders acceleratorforløb

Med acceleratorprogrammet fra The White Box’ bliver du en del af et skræddersyet udviklingsforløb, hvor vi sammen har fokus på at udvikle din virksomhed. Du får adgang til rådgivere og partnere, der passer 100% til dit brands behov, og sammen eksekverer vi på alle væsentlige områder af værdikæden. Gennem et struktureret og målrettet forløb kommer du gennem strategisk brandudvikling, workshops og analyser, som udmunder i et skalerbart forretningsfundament og eksekveringsplan, som realiserer brandets potentiale.

Komplet forretningsplatform

Handling er noget af det vigtigste, når du vil udvikle og vækste din virksomhed. Det handler om at komme i gang. The White Box giver startups adgang til dedikerede kompetencer og specialister inden for salg og marketing, IT- og e-commerce-systemer, lager, logistik, kunderservice og administration. Et fuldt drifts-setup på tværs af hele værdikæden sikrer hastighed og agilitet i startUp processen.

Seed-investering

En af de helt store udfordringer for mange startups er at skaffe den nødvendige kapital, der skal til for kunne skabe vækst. Vi faciliterer seed-investeringen, og sikrer den kapital, der skal til for at udvikle og accelererer brandet.

Erfarne rådgivere og specialister

Hvert brands matches med dygtige mentorer, rådgivere og hands-on specialister, der har de kompetencer, som det enkelte case har brug for – på tværs af hele værdikæden.
Fra langsigtede forretningsmodeller, konceptudvikling og digitalisering til sparring omkring logistik og varelager.

Innovationsmiljø og netværk

The White Box er et stærkt og inspirerende innovationsmiljø. Her finder du, foruden gode kontorfaciliteter, et fantastisk fællesskab, hvor du kan møde ligesindede iværksættere og specialister, der altid er klar på dele ud af deres viden og erfaringer.

Your contribution

idea.

passion.

drive.

How to submit your pitch

Vi udvælger nøje nye, stærke brands med et stærkt forretningskoncept og skaleringspotentiale. Brands, der har et klart ønske og en ambition om vækst. Bag disse brands står en dedikeret og passioneret person eller et team, der brænder for at skabe det næste store succesfulde brand inden for mode og livsstil. Du har dine egne produkter, et koncept eller en forretningsidé – eller du er klar til at udvikle det.

Step 1

Udfyld kontaktformularen, og tag det første skridt mod at løfte din virksomhed til nye højder.

Step 2

Den indledende dialog begynder, hvor vi finder ud af mere om dig og din virksomhed.

Step 3

Du afleverer dit pitch – du kommer omkring din vision og dine ambitioner og underbygger med konkrete eksempler.

Step 4

Ja eller nej. Du får svar på din ansøgning. Vi udvælger nøje de brands, vi mener er det bedste match til vores innovationsmiljø.