We spot.
We impact.
We grow.

Vi hjælper ambitiøse startups med at komme fra idé til en sund forretning. At tage springet som iværksætter kræver dels en god idé, viljestyrke af stål, og benhårdt arbejde.
Men heldigvis er der også hjælp at hente. Gennem seed-investering, en komplet forretningsplatform og et stærkt rådgiverteam med kompetencer inden for salg, marketing, digitalisering og branding accelererer The White Box nye brands til nye højder.

How it works

We spot | The White Box

We spot

Vi udvælger nye, unikke brands med et stærkt forretningskoncept og skaleringspotentiale. Brands, der har et klart ønske og en ambition om vækst. Send os dit pitch, hvis du ønsker at komme i betragtning. 

We impact | The White Box

We impact

I fællesskab udvikler vi dit brand, så alle byggeklodser i forretningen arbejder sammen – fra investering og strategisk retning til struktur, systemer og processer. 

We Grow | The White Box

We grow

Vi synliggør og realiserer potentialerne ved at sætte turbo på salg, markedsføring og service, og skræddersyr en plan for at differentiere sig marketings- og brandmæssigt – også selvom du har et unikt produkt. 

Our vision

The White Box blev grundlagt i 2021 med et formål om at lancere og accelerere mode- og livsstils brands, der ønsker at bygge deres forretning op gennem online salg og digital markedsføring.
Med The White Box ønsker vi at sætte Herning, Ikast, Brande på landkortet, som det foretrukne sted, når man ønsker at starte en mode- og livsstilsvirksomhed.
Vi ønsker at skabe et stærkt lokalt fundament og økosystem for investorer og den næste generation af kreative iværksættere.

The White Box er stiftet at en gruppe erfarne innovatører, forretningsfolk og partnere, som har lang erfaring med at bygge brands og skabe vækst gennem digital forretningsudvikling.