Portfolio | The White Box

Brand portfolio & business units

Ud over vores brand investments er vi også medejere af en række business units, der kan give vores investeringscases fordelagtige samarbejdsaftaler.
Brand investment

Designløsning til fremtidens affaldssortering.

Tenna Holdorff Christiansens antropologiske tilgang til produktudvikling har skabt en brugervenlig, væghængt designløsning i genanvendt plast, der imødekommer det stigende krav om affaldssortering i hverdagen.

 

recollector.dk
Brand investment

Karakteriske solbriller.

 

KAMO international er stiftet af Tim Hancock, som tidligere har grundlagt HAN Kjøbenhavn. KAMO er en kollektion af bæredygtige solbriller fremstillet af henholdsvis genanvendt acetat og bio-acetat. Brillerne er af høj kvalitet med et karakteristisk design til en overkommelig pris. KAMO solbriller og briller er dansk design, lavet i Italien og Japan med Carl Zeiss solglas.

 

kamointernational.com
Brand investment

HiFi & mediemøbler
præcis som du ønsker det.

 

Hifi-møbler, der er stiftet af Per Plauborg, har specialiseret sig i  ‘costumized’ Hifi- og medie møbler, som kunden selv designer via online konfigurator. Møblerne er snedker-produceret i Danmark på kundens bestilling.

 

hifimoebler.dk
Business unit

Klassiske vægure.

 

Tidsløs designer og producerer vægure i et klassisk design med fokus på bæredygtighed gennem materialevalg, udnyttelse af restmaterialer og produktion i Danmark. Ny brand-identitet lanceres i løbet af  sommeren 2022.

 

tidslos.dk
Business unit

Professionelt ecommerce fulfillment setup  

Puffins Fulfillment er lagerhotel, pluk og pak og distribution, der gør det nemt for jer at skabe vækst gennem en plug & play løsning, der nemt og enkelt integreres med din webshop og øvrige systemer.

 

puffins.dk