Praktikant til SoMe, kommunikation og marketing

Brænder du for at formidle gode historier og skabe engagerende content? Og kunne du tænke dig at få indblik i iværksætteri indenfor mode og livsstil, og samtidig få udbygget dit CV inden for SoMe, kommunikation og marketing?

Vi søger en ambitiøs og dedikeret praktikant, der har lyst til at indgå i en varieret arbejdsdag, hvor du kommer til at arbejde på tværs af vores brands. Du vil blandt andet få erfaring med følgende områder:

 

  • Tekstproduktion, herunder udarbejdelse af brandguides, web-tekster, blogs, interviews, pressemeddelelser samt tekster til diverse digitale platforme og medier.
  • Sociale Medier, herunder redaktion, drift og udvikling at The White Box sociale medie-kanaler samt udarbejdelse af content-planer til vores brands.
  • Opdatering og udvikling af vores websites

 

Om dig

Vi forestiller os, at du læser noget inden for kommunikation og marketing, men det vigtigste er, at du gerne vil lære og dygtiggøre dig. Vi forventer, at du har en stor portion nysgerrighed, og at du tager ansvar for opgaver og deadlines.

 

Om os

The White Box er et investeringsselskab, der hjælper upcoming startUps indenfor mode- og livsstil med at komme fra idé til bæredygtig forretning. Vores filosofi er at en investering skal komme med kompetencer og know-how, således at vi kan understøtte iværksættere, som ikke kun efterspørger kapital, men i lige så høj grad sparring, erfaring og praktisk udførelse. Derfor er The White Box et samlet tilbud til iværksættere som både indeholder kapital og et målrettet acceleratorforløb, som sikrer værdiskabelse og succes.

 

Om det praktiske

Vi tilpasser dit praktikforløbet, så det passer med dit studie, men ser helst at du er tilknyttet min 3 måneder. Praktikken er ulønnet. Arbejdstiderne kan være 25-37 timer om ugen, alt efter om du er interesseret i fuldtids- eller deltidspraktik, men vi er selvfølgelig fleksible i forhold til dit studie. Du vil blive tilknyttet vores kontor i Herning eller København C.

Hvis det lyder som noget, du har lyst til at være en del af, så send din ansøgning og CV til Christine Lindgaard [email protected]  så snart du kan. Vi holder samtaler løbende, og vi glæder os til at høre fra dig!