Fra idé til skalerbar forretning 

Rejsen fra idé til etableret brand kan være lang og hård, men sådan behøver det ikke være. The White Box faciliterer et acceleratorprogram på 12 måneder, der fokuserer på opstartsprocessen, hvor vi sammen med dig – brand owner -sætter struktur på forretningen, får gang i salget og sikrer seed-investeringen.
Vi hjælper dig med at udvikle dit brand ved at synliggøre vækstpotentialer og optimere forretningen. Vi hjælper dig med at få dit produkt smidigt og hurtigt på markedet med effektive time to market-strategier, og skaber samtidig en skalerbar forretning, der skaber grobund for vækst, og gør dit brand attraktivt for fremtidige investorer.

Vores investerings strategi

01

Vi prioriteter brands med en gennemtænkt forretningsidé, koncept og/eller produkt inden for mode- og livsstilssegmentet.

02

… der ønsker, at bygge en forretning op gennem online salg og digital markedsføring.

03

… som har lave opstarts-omkostninger på produktudvikling og binding.

04

… der har en fornuftig relation mellem de 8 P’er: Price, Place, Promotion, Product, People, Prosperity, Potential og Planet.

Har du et stærkt brand og ild i øjnene?

Vi udvælger nøje nye, stærke brands med et stærkt forretningskoncept og skaleringspotentiale. Brands, der har et klart ønske og en ambition om vækst. Bag disse brands står en dedikeret og passioneret person eller et team, der brænder for at skabe det næste store succesfulde brand inden for mode og livsstil. Du har dine egne produkter, et koncept eller en forretningsidé – eller du er klar til at udvikle det.
Er du interesseret i at pitche dit projekt, så kontakt Christian eller Christoffer, og hør mere om processen.